cupcakes

cupcakes

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Halloween

Viime viikolla vietettiin halloweenia ja tänä vuonna oli minun vuoroni järjestää halloween-juhlat. Ilta oli oikein onnistunut ja suurin osa vieraista oli pukeutunut. Mm. talosta löytyi piraatteja, kauhu-clowni, nukke, kissa, pari keijua, kuolleita ja jumala. :D

Rakastamme halloweenia ja panostamme aina pukuihimme. Roxy oli tänä vuonna Egyptiläinen ylipapitar Nefernefernefer ja minä olin zombiemorsian.

Zombiebride ja Nefernefernefer

 

Zombie bride, groom and bestman

En tehnyt kakkua tänä vuonna vaan päädyin tekemään minimuffinsseja. Makuina olivat red velvet, mustikkasitruuna italialaisella marengilla ja snickersmuffinssi suolakaramellikreemillä. Halusimme tarjoiltavien olevan näppärää sormisyötävää ja lisäksi muffinsseja oli hauska koristella. :)  Mustikkamuffinssin päälle loihdin haamuja marengista, snickersmuffinssit sopivat hyvin trick or treat teemaan. Löysin aikoinani pinterestin kautta sokerilasin ohjeen ja kokeilin sitä red velvet muffinssien koristeeksi. Lasi oli helppo tehdä ja hauska koriste lasinsirpaleena halloweenina :) Vadelmamelba sai toimia tekoverenä.

Haamumuffinssit
Trick or treat muffinssit



















Red velvet muffinssit sokerilasilla sekä vadelmaverellä


Kurpitsalla tuli paha olo

Tein myös itse guacamolea dipiksi ison satsin, oli nähtävästi hyvää kun koko iso kulhollinen meni :)

Töissä on tullut kokeiltua taas uusia tuotteita mm. näitä:

Marjasuukot kätkevät sisäänsä marjaisan marenkivaahdon


Isänpäivälahjaksi sopivia pikkukakkuja oli tarjolla eilen


Tällaista tällä kertaa :) Joulusesonki on jo alkanut monessa paikkaa, täytyy itsekin miettiä millaisen piparkakkutalon sitä tänä vuonna väsäisi, ideoita?

-Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti