cupcakes

cupcakes

maanantai 23. marraskuuta 2015

Kahvila-uutisia ja marraskuun kakkuja

Ollaan käyty yritysneuvojalla ja tehty liiketoimintasuunnitelmaa ja muutenkin suunniteltu ahkerasti tulevaa kahvilaa, joten ajateltiin nyt täällä blogin puolellakin kertoa että pyritään avaamaan kahvila jo kesäksi! Iiks! :D Seuraavaksi olis vuorossa yrittäjyyskurssi niin että kaikki käytännön asiat tulis tutuiksi, mutta kyllä tämä projekti vain porskuttaa eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. Liiketiloja ollaan jo katseltu ja jos kaikki menee hyvin niin ihan oikea Café Rebelle löytyy Turusta kesällä. :)
Eipäs paljasteta sen enempää nyt. ;)

Käytiin Bellan kanssa vähän hemmottelemassa itseämme kaiken kovan suunnittelutyön keskellä pari viikkoa sitten, löydettiin tosi söpö englantilainen teehuone Monarch humalistonkadulta. Tuntui kuin oltais oltu ulkomailla istuessamme siellä syömässä teeleipiä ja juomassa teetä.:) Ostimme vielä kotiin pari kaunista leivosta mBakerysta Rebelle-skumpan kylkiäisiksi.


Rebelle Bakerylla on nykyään myös Facebook-sivut jonne ollaan laitettu kaikki kuvat omiin kansioihin joten kuvien selaaminen on nyt helpompaa. Klikkaa tästä Rebellen Facebook-sivuille.  

Marraskuussa on tullut taas leivottua ahkerasti, meiltä tilattiin esim. Frozen-aiheinen kakku jota oli tosi hauska tehdä, tässä kuvapläjäys loppuun. :)

Frozen-kakku 3v neidin synttäreille :)
Playstation 1-kakku kolmekymppisiin, täytteenä banoffee
Punajuuri-suklaakakku Halloweeniksi
Suklaafudgekakku suolakinuskikuorrutuksella
Mustaherukkamoussekakku
Kuningatar- ja tummasuklaamoussekakku
Vadelmamoussekakku
Mustaherukkamoussekakku isänpäiväksi :)

Irish coffee-kakku :P
Mokkamoussekakku hasselpähkinä-suklaaganachella
Mansikkakakku
Kinuski-mansikkakakku

 -Roxy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti