cupcakes

cupcakes

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Toukokuun leipomiset

Heipä hei! Blogin päivittäminen on jäänyt hetkeksi sivuun mutta nyt olisi taas muutama kakku takataskussa :)

Vietimme toukokuun lopussa ystäväni syntymäpäiviä. Mietimme yhdessä
minkäs makuista kakkua tekisin ja päädyimme sitten skumppaan ja mansikkaan :)

Kakun sisälle kätkeytyi tuoremansikkamousse ja ympärillä oli skumppamoussea.
Samppanjamoussea en ollutkaan ennen tehnyt joten katselin reseptejä ja päädyin sitten erääseen amerikkalaiseen reseptiin. Moussesta tuli ihan ok mutta ei se kyllä kauheasti skumpalta maistunut vaikka lisäsinkin varmaan desin enemmän mitä reseptissä luki, tätä täytyy siis kokeilla uudestaan vahvemmalla samppanjalla ja reseptiä muokkaillen :) Moussen koostumus oli hyvä, kevyt ja ilmava.



















Yksi tilauskakkukin tuli tehtyä syntymäpäiville. Pyydettiin limevalkosuklaajuustokakkua, koristelussa vapaat kädet. Koristelin kakun tuoreilla mansikoilla, limellä sekä valkosuklaaperhosilla.


Viime lauantaina äitini ja hänen miehensä olivat meillä grillailemassa. Söimme ja pelasimme pictionarya, ilta oli mitä hauskin :) 
Jälkiruoaksi tein tryffelikakkua, passionsorbettia, macaronseja passioncurdilla sekä italiaista marenkia.

Passionsorbetista tuli ihanan kirpeä joka sopi täydellisesti tuhdin suklaakakun seuraksi. Resepti oli hyvin helppo, 2/3 passionpyrettä ja 1/3 sokerilientä yhteen ja jäätelökoneeseen :)

Lauantaina oli myös Bamsen syntymäpäivä! Bamse on ihana welsh corgi pembroke poikani, hän täytti kolme vuotta :) Piti tietenkin tehdä Bamsellekin kakku, hieman erilainen sellainen... kakussa oli pekonia ja raakaa maksaa, kynttilöinä oli kolme tankoparsaa :D Bamse tykkäsi kovasti kakustaan ja hotkaisi sen nopeasti suihinsa. Onnea rakas Bamseni <3

Bamse 3v

Töissä olen kehitellyt pari uutta tuotetta myyntiin, muunmuassa tämän ihanan raparperimarenki piiraan josta onkin tullut aikamoinen hitti :) Ihana sesonkituote nam!



Tässä oli minun touko/kesäkuun tuotokset tähän mennessä! Ensi viikolla onkin juhannus, pitää kehitellä jotain herkkua siihen mennessä ;) Ensi kertaan!

Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti