cupcakes

cupcakes

maanantai 18. toukokuuta 2015

Aurinkoinen ravintolapäivä Café Rebellessä

Kuten aiemmin kerroimme, ravintolapäivän kahvilamme oli jymymenestys ja kaikki tuotteet myytiin loppuun kolmessa tunnissa! Tämä oli siis ensimmäinen kerta kun osallistumme ravintolapäivään ja olimme varanneet tuotteita n. 200 kpl, joten kuvittelimme että hyvin riittää mutta lämmin, aurinkoinen kevätsää houkutteli jokirantaan niin paljon porukkaa että monet jäivät ilman odottamaansa leivonnaista. Ensin loppui valkosuklaa-passionmoussekakku ja sen jälkeen suolakinuski-maapähkinä-suklaamoussekakku.


Myyntipöytämme

Seuraavaksi loppuivat suklaatryffeli-vadelmakuppikakut ja mustikkamuffinssit, rockyroadsejakin tultiin vartavasten ostamaan kotiinviemisiksi.
























Oli aivan uskomatonta miten asiakkaita oli jonoon asti ja kaikki olivat todella positiivisia ja kehuivat niin vuolaasti että ihan liikutuimme! Meitä luultiin mm. prinsessoiksi. ;)



Ilman vastoinkäymisiä emme kuitenkaan säästyneet. Nimittäin perjantai-iltapäivällä olimme lähdössä leipomaan ja esivalmistelemaan "oikeittein töitten" jälkeen, ja lähdimme ensimmäiseksi hakemaan telttaa Hirvensalosta. Bella ajoi ja Roxy istui pelkääjänpaikalla isämme pakettiautossa kun yhtäkkiä Hirvensalon sillan jälkeen tuulilasiin iskeytyi nyrkin kokoinen kivi! Tottakai säikähdimme ja ajoimme heti marketin pihaan josta huomasimme pari pikkupoikaa pyörätiellä siinä kohtaa missä kivi oli lentänyt. Epäilemme että he heittivät kiven tahallaan tielle, mistään muualta ei noin iso kivi voi yhtäkkiä ilmestyä. Lähdimme heti perään mutta pojat ehtivät karkuun joten varmuutta asiaan ei koskaan tulla saamaan. Rikosilmoitus kuitenkin tehtiin. Tuulilasi menee tietenkin vaihtoon, siihen tuli niin iso särö että sirpaleita lensi sisälle asti.

Porvarilapset heittelee kiviä rahvaan päälle

Tämä tapahtuma myöhästytti meitä aikataulusta sen verran että pääsimme kotiin leipomasta vasta puolenyön aikaan. Leivontakaan ei sujunut ihan kuin Strömsössä, mm. mustikkamuffinssien kuorrute meinasi pariin otteeseen herottua mutta saatiin se onneksi pelastettua ja hyvää tuli! Pikaisen kyltinväsäämisen ja suklaakoristeiden viimeistelyn jälkeen pääsimme viimein nukkumaan pariksi tunniksi.




Kello soi seitsemältä ja aamu alkoikin kahvilla, hiustenlaitolla ja naaman ehostuksella. Kun saatiin auto pakattua ja lähdettiin liikkeelle niin eiköhän musta kissa juokse tien yli! Taikauskoisia ei olla mutta eilisen kiviepisodin jälkeen tuli vähän semmoinen olo että pitääkö tässä nyt äkkiä joku kaninkäpälä tai neliapila hankkia. :D Päästiin kuitenkin ehjin nahoin jokirantaan ja saatiin teltta pystyyn ihan kahdestaan naisvoimin! Sitten lähdimme kahvinkeittoon ja kakkuja hakemaan. Kun tulimme takaisin jokirantaan huomasimme että yksi kylmäboksi oli tippunut suoraan kukkien päälle! Bellalla tuli hetken lannistus ja totesi että no nyt kaikki on pilalla, mustikkamuffinssit olivat sikin sokin laatikoissaan ja meinasi siinä jo epätoivo iskeä! Onneksi kuorrute oli sen verran jähmeää jääkaapin jäljiltä että niihin ei jäänyt mitään huomattavia vaurioita. Siitä sitten kahvilaa kokoamaan, paikalle tuli myös ihania ystäviä auttamaan, kiitos teille! <3 Ensimmäiset asiakkaat saapuivat jo ennenkuin saimme kaiken edustuskuntoon, ja oikeastaan asiakasvirta jatkui tasaisena siitä hetkestä loppuun asti joten kunnon valokuvia emme itse ehtineet ottaa paria hassua lukuunottamatta. Onneksi taas ihanat ystävämme ottivat sitäkin enemmän ja hoitivat myös somettamisen kiitettävästi! :D

Nautiskelijoita kylässä ;)

Sää oli tosiaankin mitä parhain, ihmiset olivat iloisia ja tunnelma oli loistava! Asiakaspalvelukin sujui kuin tanssi kun hymyilytti muutenkin koko ajan. :) Kirsikkana kakun päälle suosikkibloggarimme Miss Ruki Ver eksyi kahvilaamme ja kirjoitti meistä jopa omaan blogiinsa, nyt olemme kyllä todella otettuja! :)


Kakkujen loputtua ilo ei kuitenkaan vielä loppunut sillä monet tulivat ihan pelkästään kahville nauttimaan tunnelmasta ja viereisestä kojusta ostetuista kuppikakuista. Harmittaa hieman että kaikki loppui niin nopeasti, olisimme jaksaneet seistä siellä vaikka koko yön. :D Suurkiitokset vielä äitillemme joka lähti hakemaan meille lisää kahvia kun emme itse millään ehtineet, isällemme auton lainasta ja teltan järkkäämisestä sekä O&K Cateringin sponsoroimista raaka-aineista, ja lopuksi tietysti suurkiitos asiakkaillemme!

Miten meni noin niinku omasta mielestä?


Kun sitten oltiin saatu kaikki taas pakattua, siivotta ja tiskattua päätimme lähteä syömään koska emme koko päivänä ehtineet edes omia leipomuksiamme maistaa! Teemaa jatkaen menimme Sloppy Joe:en syömään kunnon hampparit.

Bella kauhistelee hampparin kokoa
Kaiken kaikkiaan päivä oli niin onnistunut että päätimme heti osallistua seuraavaksi järjestettävään ravintolapäivään joka on sunnuntaina 16.elokuuta. Pyrimme tietenkin samaan paikkaan kuin nytkin, puitteet pysyvät samoina ja tuotteita aiomme tehdä ainakin tuplamäärän ellei enemmänkin, säästä hieman riippuen. Olemme jo innoissamme suunnittelemassa uusia leivonnaisia mutta pidämme valikoiman kuitenkin suht samana että kaikki ne jotka eivät ehtineet maistamaan lemppareitaan saavat uuden mahdollisuuden. :)

Nähdään viimeistään silloin!
T. Roxy ja Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti