cupcakes

cupcakes

maanantai 3. elokuuta 2015

Ravintolapäivän menu on päätetty!

Eilen vihdoinkin testasimme vähän tulevan ravintolapäivän tuotteita. Vastakkain oli tällä kertaa sitruuna-marenkimuffinssi ja key lime-muffinssi. Jos olette maistaneet key lime pie:tä niin tiedätte mistä on  kysymys, muille tiedoksi että siinä maistuu limen lisäksi kinuskinen kondensoitu maito, nam!


Kokeilimme myös uusia essujamme, mutta luultavasti ne jäävät tällä kertaa kotiin. Nämä on ostettu Turun kansainvälisiltä markkinoilta heinäkuussa eikä maksanut paljoa, olisko ollut 6 € kappale! Söpöthän ne on mutta kyllä me sellaiset superöverit muffinssi-röyhelöessut vielä halutaan joten katsotaan miten käy!  


Mutta...Tällä kertaa voiton vei key lime-cupcake! Molemmat olivat todella makeita, mutta marengin ja sitruunamuffinssin makeus jotenkin yllätti, ei haluta että kaikki on jossain sokerikoomassa sitten itse ravintolapäivänä ( tai no ehkä halutaankin ;)). Lisäksi ajateltiin että sitruunan ja marengin yhdistelmää voi maistella monessakin eri paikassa, kun taas key lime-kuppikakkua ei ole tullut vastaan missään (ainakaan suomessa). Kuorrutusta täytyy vielä vähän kehittää, se jäi tällä kertaa liian löysäksi mutta maku oli aivan suussa sulava! ;) 




Joten, tässä on nyt valmis menu, olkaa hyvä!

Café Rebelle menu 16.8.2015

Rocky roads 0,50 €
Chocolate chip cookie 2 €
Key lime-cupcake 3 €
Suklaatryffeli-kirsikkacupcake 3 €
 Salted caramel-maapähkinä-suklaamoussekakku 3,50 €
Paahdettu valkosuklaa-vadelmamoussekakku 3,50 €
Minttu-limejäätee 1 €
Kahvi 1 €

Nyt toivotaan oikein hyvää säätä niin että mahdollisimman moni pääsisi maistamaan kaikkia herkkuja! Tällä kertaa täytyy ehkä jättää parit maistiaiset myös kotiin itsellemme, viimeksi jäimme ilman, niin nopeasti ne menivät kaupan! :D
 
Tervetuloa!

Lisäksi olemme liittyneet instagramiin, seuraa ihmeessä! @rebellebakery

-Roxy ja Bella
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti