cupcakes

cupcakes

torstai 7. toukokuuta 2015

Café Rebelle @ Turun ravintolapäivä 16.5.2015

Päätettiin ex tempore että osallistutaan tulevaan ravintolapäivään (johon on enää alle puolitoista viikkoa!) ja nyt ollaan innolla suunniteltu omaa pop up-kahvilaa! Kahvilan nimi on siis Café Rebelle ja tarjolla on kahta erilaista moussekakkua, kahta erilaista kuppikakkua ja rocky roadseja (jos aikaa jää kaikelta muulta) sekä kahvia ja itsetehtyä limonadia. Kaikki 50-luvun ja fiftarityylin hengessä. :) Kaikki tarjottavat on itse keksitty ja kehitetty, tarjolla esim. bravuuristamme viskivadelma-tryffelisuklaakakusta muokattu muffinssi, namnam... Nyt on niin into piukassa että ei malttaisi ollenkaan odottaa ihan oikean kahvilan avaamista, mutta vielä täytyy tyytyä yhteen päivään. :)
Café Rebelle tulee sijaitsemaan aurajoen rannalla Läntisen Rantakadun ja Kristiinankadun risteyksessä. Meillä on teltta sateensuojana mutta toivotaan tietysti lämmintä ja aurinkoista kevätsäätä. Nyt kaikki siis ensi lauantaina sinne, levittäkää sanaa ja tuokaa koko suku ja kaikki kaverit mukaan myös! ;)
Tässä linkki karttaan, sieltä löytyy myös menu ja hinnasto sekä aukioloajat, pieniä muutoksia saattaa tulla tässä viikon aikana kun vielä suunnitellaan. Ja aukioloista sen verran että avataan klo 11 ja ollaan auki niin kauan kuin tavaraa riittää.

Ps. Tällaset essut kun sinne sais niin kaikki olis täydellistä! ;)











Elikkäs be there or be neliö!
Ehehee...T. Roxy ja Bella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti